Kwaliteit van wimperextensions kan sterk verschillen

Nieuws 0 comments

Je ziet ze vast en zeker steeds meer in het straatbeeld: wimperextensions! Meer en meer vrouwen kiezen ervoor om met deze nagemaakte, maar nagenoeg perfect lijkende, wimpers rond te lopen. Echter kan de kwaliteit van deze wimperextensions enorm verschillen. Daarom kun je nu op Wimperextensions-salons.nl alle schoonheidssalons uit jouw regio, waar je de nepwimpers kunt laten zetten, gemakkelijk vergelijken! Zo garandeer je jezelf ervan dat je kiest voor de beste wimperextensions in uitstekend aangeschreven salons. 

Prijs en kwaliteit van wimperextensions

Kies je voor wimpers van kunstzijde of zijde? En wil je dikke of dunne wimperextensions? Meer krul voor een ‘bambi-look’ of een natuurlijke krul? Al deze opties beïnvloeden de prijs van wimperextensions. Maar ook de herkomst ervan is bepalend voor de prijs en kwaliteit. Jonge meiden kiezen ervoor om op het internet voor een goedkope prijs wimperextensions  en lijm te bestellen in China. Maar ook amateurs die hier in Nederland – voor een beduidend lagere prijs dan de gemiddelde salon – aanbieden om wimperextensions bij je te plaatsen. Dit neemt echter risico’s met zich mee: de lijm kan te zwaar worden wat kan leiden tot vervelende allergische reacties. Zo kunnen je ogen enorm gaan irriteren. Iets wat je kunt voorkomen door goed geteste wimperextensions te laten zetten door een professional, die enorm veel kennis in huis heeft over de nepwimpers en de eventuele gevolgen. 

Zelf zetten of laten zetten?

Doordat het zetten van wimperextensions een enorm gepriegel kan zijn is het advies altijd om deze te laten zetten in een salon. Het kostenplaatje kan daardoor echter flink omhoog schieten omdat je ze om de paar weken moet laten vervangen. Gemiddeld betaal je voor een behandeling in een salon tussen de €75,- en de €125,-. Zo’n afspraak duurt aan het begin ongeveer twee uur. En zodra alle neppe haartjes op de wimperrand zijn geplakt mag je 24 uur lang niet douchen of sporten omdat anders de wimperextensions los kunnen laten omdat de lijm nog niet is opgedroogd. Vervolgens blijven ze de wimperextensions ongeveer een maand zitten. 

Ben je benieuwd welke wimperextensions salons er bij jou in de regio zijn? Voor een overzicht: zie Wimperextensions-salons.nl met een scala aan de beste schoonheidssalons bij jou in de buurt. En ben je zelf schoonheidsspecialiste maar staat jouw werkgever of eigen bedrijf nog niet in het overzicht? Neem dan nu contact met ons op om te zorgen voor meer klanten in de salon! Zie ik jou binnenkort terug? Tot dan!

Author Beautifulness