Over mij

Mijn naam is Rosanne Blauw, schrijver van de blogs en bedenker van beautifulness.nl . Het idee om te beginnen met bloggen, en het hebben over de mooie van het leven is best uniek ontstaan. Alles moest volgens mij perfect gaan, perfect lopen, en goed was niet goed. De druk die ik op mezelf zette was heel groot, en op een gegeven moment kon ik deze druk niet meer aan.

Ontstaan

Ik koos ervoor om maar altijd binnen te zitten, en daar mijn dag door te komen. Tegen iedereen vertelde ik dat het allemaal goed met mij ging, terwijl dit niet het geval was. Het was voor mij erg lastig om iets te ondernemen, ik wilde alleen iets uitvoeren als het perfect kan. Social media is een erg grote speler dat alleen het perfecte leven laat zien, wat mensen erg onzeker maakt of kan maken. Foto’s van modellen of fitness modellen, dit is niet iets wat je kan bereiken op een leeftijd van 14 jaar bijvoorbeeld. Social media zorgt voor een mindfuck en dat ons hersenen als het ware worden gehersenspoeld, waardoor we alleen nog aan deze dingen kunnen denken. Mijn mening is dat we social media moeten uitsluiten en trots moeten zijn op de dingen die we doen. Iedereen is perfect op zijn of haar eigen manier.

Mijn vriendinnen hebben mij goed op kunnen vangen en hebben mij gesteund in deze moeilijke periode. Ik ging weer meer ondernemen en zag mezelf weer terug, ik kon weer genieten. Samen met vriendinnen en familie gingen we er vaak op uit. In het begin was dit nog erg lastig, want ik had nergens zin in. Langzamerhand kwam ik steeds iets losser en werden punten wat ik voor mezelf had uitgesloten, weer onderdeel van mijn comfort zone.

Blog

Nu ben ik dus weer terug in mijn normale leven, maar één ding heb ik meegenomen. Het leven is niet perfect en we moeten alleen naar onszelf komen. Foto’s van modellen zijn mooi, maar we mogen onszelf niet eisen ook zo te worden. We zijn goed zoals we zijn, jij bent goed zoals jij bent. Dit is een belangrijk aandachtspunt voor iedereen.

Het leven kunnen we wel leuker maken. Hierdoor wordt je leven misschien perfecter voor jou, wat juist positief is. Op mijn blog zal ik ook wat tips geven om in jouw lifestyle toe te passen.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn, een samenwerking aan willen gaan of zelf een blog willen plaatsen. Via mijn contactpagina kan je je gegevens achterlaten.