Tips

Soms is het goed om jezelf lekker te verwennen. Even ontspanning na al het harde werk. Laatst bracht ik een bezoek aan een kleine Chinese mevrouw bij ons in het dorp. Ze heeft een eigen massagesalon voor de lekkerste massages. Bij binnenkomst kreeg ik een heerlijke kop thee. Met deze thee zou ik volledig tot rust komen, waarna ik goed gemasseerd kon worden. Ik koos voor de chinese voetreflexmassage wat een heerlijke ontspanning aan mijn voeten gaf. Toen ik thuis kwam kwam de stress gelijk terug. Maar liefst 4 verschillende brieven van energieleveranciers in de brievenbus om jou over te halen. Gelukkig regelt mijn vriend alle vaste lasten en hoef ik mezelf hier niet al te veel mee te bemoeien. Business tassen voor de zakelijke man. Nog iets dat je nodig hebt om je gebit schoon te houden is een praktijk die je helpt. Bijvoorbeeld deze mondhygienist Enschede.

Ontspanning

De ontspanning bij de massage was heerlijk. Eigenlijk wilde ik iets hebben voor thuis, voor als ik na het werk even wil ontspannen. Mijn vriend zei “zullen we anders een hottub kopen?” Dit is een houten bad wat je buiten in je tuin neer kunt zetten. Door te stoken in de aangesloten kachel wordt het water verwarmd, een heerlijke ontspanning! Wat wel erg belangrijk is, is de verzorging van je huid. na het douchen, of na een lekker bad te hebben genomen, is het goed om jezelf in te smeren. Ambachtscreme is een geschikte créme voor een droge of gevoelige huid.

Ga je liever voor een echte, zijdezachte huid? Dan kan ik je Cenzaa aanraden. Dit product is van Nederlandse bodem en voldoet echt compleet aan je eisen. Het is makkelijk in gebruik, het voedt jouw huid en het is niet al te vet. Kortom, Cenzaa is een echte winner in de wereld van huidverzorgingsproducten!

Toch nog een beetje inspanning!?

Veel mensen houden hier niet van, of hebben hier zelfs een angst voor, de tandarts. Zelf breng ik altijd een bezoek aan Tandarts Reeshof. Zelf hou ik ook helemaal niet van deze halfjaarlijkse bezoeken. met grote middelen mijn gebit reinigen, hou maar op. Wat ook voor inspanning zorgt, maar uiteindelijk ontspanning bezorgt, is revalideren. Ik ken diverse mensen die hier zitten. Zo ben ik bijvoorbeeld bij revalidatiecentrum nijmegen geweest. Mensen komen hier om te revalideren met een chronische pijn. Wanneer alles goed verloopt, kan er worden overgestapt naar een fysiotherapeut. Fysiotherapeut Gemert  is een erg goede! Zo zie je dat er na inspanning, altijd tijd is voor ontspanning. Dit gaat vanzelf, of zou je gebruik kunnen maken om even langs een massagesalon te gaan. Bekijk ook eens deze site: acupunctuur-amersfoort.com. En mocht je in omgeving Arnhem wonen, bezoek dan eens de Acupunctuur Arnhem. Misencilwimperextensions.nl nodig?

Overige tips: