Ouder worden hoort erbij!

Het overkomt iedereen. Ouder worden. Je ontkomt er niet aan. Hoe voelt dat nou? Met het ouders worden verandert er veel in het lichaam. De ene verandering is zichtbaar, zoals rimpels en andere veranderingen voel je wel maar zie je niet. Op hoge leeftijd heeft veroudering op allerlei manier impact. Gelukkig verloopt het geleidelijk en zijn er veel manieren om het proces te vertragen.

Proces vertragen

Iedereen moet eraan geloven, rimpels. Ze komen voor in je gezicht, maar ook over je hele lichaam. Is er een middel tegen rimpels onder ogen? Uiteraard. Je kan producten gebruiken die anti-aging bevat, die veel vocht naar je gezicht brengen. Probeer pure arganolie! Arganolie staat bekend om haar krachtige stoffen. Dankzij deze stoffen kan pure Arganolie helpen het verouderingsproces te vertragen. Pure shea butter wordt ook gebruikt tegen huidveroudering. Shea butter kan je gebruiken voor je dagelijkse huidverzorging. In combinatie met arganolie is dit de manier om rimpels tegen te gaan. Het product bestaat 100% uit natuurlijke, plantaardige boter gewonnen uit de shea noten van een Afrikaanse boom.

Wat is shea butter?

Shea butter is een plantaardige boter dat bij kamertemperatuur vast is maar smeerbaar wordt zodra je het aanbrengt op de huid. De boter wordt gewonnen uit de vrucht, oftewel de noten, van de vitellaria paradoxa; een Afrikaanse boom

Een jonge geest

Niet alleen je gezicht kan je jong houden, ook is het belangrijk om af en toe van jonge geest te zijn en je mentaal scherp te houden. We leven in een wereld waar het steeds belangrijker wordt om zo lang mogelijk jong te blijven. Op zich is daar niks mis mee, we worden uiteindelijk allemaal oud. Er zijn een aantal manieren om je jonge gezicht, bij een jonge geest te betrekken. Dit middels door jezelf te blijven verwonderen; naarmate we ouder worden, verwonderen we ons steeds minder, terwijl de wereld toch echt een prachtige plek is. Bekijk natuurfilms en lees over uitvindingen en observeer.

Mediteren kan ook helpen. Probeer elke dag even in stilte te zitten met de aandacht op je adem. Dit kan overigens ook helpen met je concentratie. Het zorgt voor een ruimte geest en geeft je nieuwe inzichten. Het hoeft maar een aantal minuten van je dag te bevatten, het hoeft niet al te lang te duren. 

Overweeg eens om een lesje yoga te volgen. Yoga is niet alleen goed voor je lichaam, maar werkt ook uitstekend voor je geest. Door soms houdingen aan te nemen, bouwt je mentale weerbaarheid op en leer je met je lichaam om te gaan, maar ook de wereld op een nieuwe manier te zien.

Author Beautifulness