Losse thee is ontzettend lekker en goed voor de gezondheid

Nieuws 0 comments

Een heerlijk kopje thee zetten werkt ontspannend en erg verfrissend. Niet voor niets drinken Nederlanders veel thee. De soorten thee die je in de schappen vindt zijn oneindig en keuze genoeg. Je kent het luxe probleem wel dat je voor de schappen met thee staat en niet weet welk soort je moet kiezen. Maar dit artikel gaat niet over de bekende soorten thee die je op de markt vindt, maar over de voordelen van losse thee.

Losse thee brengt voor gezondheidsvoordelen met zich mee

En losse thee is thee zoals het bedoeld is. Je ziet wat je krijgt en brengt heel veel voordelen met zich mee. Zo bevatten losse theeblaadjes veel vitaminen, extra antioxidanten en flavonoïden. Deze stoffen vind je vooral in normale losse thee. In zwarte thee vind je fluor en andere belangrijke stoffen die heel goed voor de gezondheid is. Losse thee kopen is dan ook aan te raden voor die extra boost aan gezondheid. Vooral als je een verkoudheid hebt is het aan te raden om thee te drinken van losse theeblaadjes. Je bent de verkoudheid zo weer te boven.

Hoe zet je losse thee?

Losse thee zetten lijkt een stuk moeilijker dan gewoon een theezakje te gebruiken, maar eigenlijk is het heel simpel en eenvoudig. Gebruik voor losse thee één theelepeltje theeblaadjes en doe het in een filter. Als je sterkte thee wilt hebben voeg je gewoon wat meer theeblaadjes toe aan het filter en voor milde thee minder theeblaadjes. Laat de theeblaadjes een minuutje trekken en de thee is klaar voor consumptie. Je vindt genoeg filters en thee-eitjes om je thee te laten trekken. Als je een thee-eitje gebruik moet deze niet te klein zijn, want de thee moet ruimte hebben voor de beste smaak afgifte.

Is losse thee duurder dan thee in een zakje?

Nee hoor, losse thee is niet duurder dan theezakjes. Het grote voordeel van losse thee is dat je pure kwaliteit kan verwachten die een extra opkikker geeft aan de gezondheid. Bij theezakjes is dat toch een stuk minder. Daarnaast heeft losse thee een stuk sterkere aroma en daardoor meer smaak. De voordelen van losse thee zijn een stuk groter dan de normale theezakjes. Op dit moment is de groene losse thee erg populair. Dat komt door de gezonde werking en smaak. Ook melanges van champagne thee en winterthee zijn erg populair. Ben je niet zo'n thee mens, maar houd je meer van koffie? Kies dan voor het koffiebonen proefpakket om pure koffie eens uit te proberen.

Author Beautifulness