3 redenen om naar Antalya te gaan op vakantie

Reizen 0 comments

Vaak moet je een heel jaar hard werk om eindelijk in de vakantie te kunnen genieten. Na zo lang hard gewerkt te hebben is het dan ook wel tijd voor een heerlijke vakantie. Je wilt echt dat die vakantie een groot succes wordt en dat begint bij de perfecte plek vinden om de vakantie te vieren. Het vinden van een geweldige vakantie is niet altijd even makkelijk en daarom kan het vinden hiervan soms dan ook een hele uitdaging zijn. Om jou een stukje op weg te helpen hebben wij een hele goede optie waar je zeker eens geweest moet zijn, namelijk Antalya. Antalya is een plek in het zuidwesten van Turkije en het is een ideale plaats om je vakantie te vieren en tot rust te komen. Er is superveel te beleven in deze prachtige plaats.

1. HEERLIJKE BADPLAATS

Als eerst staat Antalya bekend als de grootste internationale badplaats van Turkije. Als jij dus echt kunt genieten van uitrusten langs aan een heerlijk strand dan is Antalya de perfecte plaats voor jou om dit te doen. Het strand ligt heel dicht bij het centrum. Vanuit het hart van het centrum is er namelijk een trap die je beneden naar het strand toe leidt. Je kunt vanaf het strand dus ook gemakkelijk het centrum in en andersom. Zo lig je het ene moment nog heerlijk te dobberen in het water en een paar minuten laten kun je al aan het genieten zijn van een verkoelend drankje in het bruisende centrum. Als je na deze informatie als staat te popelen om vliegtickets antalya aan te schaffen dan hebben wij nog veel meer leuke redenen voor je en dat is natuurlijk wel zo prettig.

2. HET OUDE STADSDEEL VERKENNEN

Een andere reden om eens naar Antalya te gaan is voor het oude stadsdeel. Het centrum van Antalya is met de tijd moderner geworden, maar een deel van de stad is bewaard gebleven. In dit oude stadsdeel word je betoverd door de geschiedenis van de stad. Dus ook het oude stadsdeel is zeker een bezichtiging die je niet wilt missen.

3. GA VAN DE KABELBAAN

Een avontuur wat je nooit zult vergeten is een ritje van de kabelbaan bovenop de berg Tahtali. Niet alleen is de kabelbaan een echte ervaring, maar voor het uitzicht alleen al is het een bezoekje waard. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur wacht dan niet langer, want de vliegtickets antalya liggen op je te wachten! 

Author Beautifulness