Een kapsalon uitkiezen

Wanneer je net bent verhuisd of gewoon toe bent aan een kappersbeurt maar geen vaste kapper hebt is het kiezen van een kapsalon best moeilijk. Je wil natuurlijk wel naar een kapsalon gaan welke aan al je wensen voldoet en er ook voor kan zorgen dat je met de coupe waarvoor je wilde gaan de kapsalon weer uitstapt. Een goede kapper vinden kan echter wel moeilijk zijn gelukkig zijn er een aantal tips welke je in gedachten moet houden om de beste kapsalon voor jouw haar wensen uit te zoeken.

De locatie van de kapsalon

Belangrijk is natuurlijk de locatie van de kapsalon in Breda. Ben je bereid om een stukje voor een goede kapper te rijden of heb je hem het liefst zo dicht mogelijk in de buurt? Daarnaast kan het per wijk verschillen wat voor type kapsalon er aanwezig is. In een hele trendgevoelige wijk zullen andere kapsalons zitten dan in een traditionelere wijk. Ben je van plan om voor een gewaagde kleur te gaan? Dan kan je beter in een trendy wijk op zoek gaan naar een kapper. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de tarieven van deze kappers vaak hoger zijn dan de kappers welke in een traditionelere wijk te vinden zijn. Dit komt onder andere ook doordat ze hogere huurkosten moeten betalen.

Kijk online naar foto’s van klanten

Doordat veel kappers ook gebruik maken van social media kan je makkelijk foto’s vinden van welke kapsels zij bij anderen hebben gemaakt. Aan de foto’s van anderen kan je zien hoe het werk van de kapper er uit ziet. Zelf kan je dan ook bepalen of je het waard vindt om een bepaald bedrag te betalen voor deze kapsels. Belangrijk is te kijken naar of jij de kapsels ook leuk vindt. Zelf ga je waarschijnlijk met een vergelijkbaar kapsel de deur uit. Let ook op de variatie welke de kapsalon te bieden heeft. Komt iedereen met een zelfde soort kapsel de deur uit of kan de kapper veel verschillende technieken toepassen in zijn of haar werk?

Hoe zit de inrichting van de kapsalon er uit?

Een kapsalon hoeft niet perse uitgerust te zijn met de nieuwste apparatuur en de meest luxe meubels. Belangrijk is echter wel dat het er hygi├źnisch en schoon is. Liggen er bijvoorbeeld veel haren op de grond of is het elke keer netjes aangeveegd? Let er ook op hoe de haar stylisten er uit zien. Dragen ze ook een schort en hebben ze allemaal een eigen werkplekje met eigen producten of niet? Per kapper kan ook het werk wat zij leveren verschillen. Let hier dan ook goed op wanneer je online kijkt. Soms staat de naam van de kapper er bij en kan je deze als voorkeur aangeven.

Author Beautifulness