Nikkie: van tv-ster naar modemagnaat

Nieuws 0 comments

Er komen de laatste tijd steeds meer modemerken op de markt. Nu is dit allemaal leuk en aardig, maar welke merken zijn nu de moeite waard om te kopen? Een van de merken die de laatste tijd echt steeds bekender wordt is NIKKIE. Laten we eens kijken naar dit merk. Wat zijn de voordelen van het merk en waarom is Kate Moss de publieke figuur binnen het bedrijf geworden? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen!

Wat is NIKKIE

Goed, wat is NIKKIE nu eigenlijk voor merk? Het is een merk van Nikkie Plessen, dit is de ontwerper binnen het bedrijf. De kans is vrij groot dat deze naam wel bekend voorkomt, ze was namelijk eerst actief als een actrice. Vervolgens heeft ze de stap gemaakt om voor tv te gaan werken, om vervolgens door te stoten naar de mode. Dit heeft natuurlijk wel een tijdje geduurd, maar op dit moment is het echt een volwaardig merk geworden wat prachtige kleren voor vrouwen neer blijft zetten.

De meeste bekendheid is gekomen nadat Kate Moss vorig jaar bij het bedrijf gekomen is. Zij is dan nu ook echt het gezicht van de dameslijn, deze bleek ontzettend populair te zijn. Samen met Nikkie werkt ze aan het steeds verder opbouwen van het bedrijf, om zo in de toekomst echt een grote plek in te gaan nemen bij de grotere shows. Kate Moss heeft binnen het merk haar eigen collectie, dit is ook wel de “Selected bij Kate Moss” selectie. Zeker waard om eens tussen te kijken!

Luxe kleren van hoogwaardige kwaliteit

De kleren van NIKKIE lopen eigenlijk sterk uiteen, het is dan ook lastig om hier een bepaalde definitie aan te geven. Een ding komt echter wel naar voren, dit is de luxe. Het zijn kleren van zeer hoogwaardige kwaliteit, je krijgt dan ook echt waar voor je geld. Maar ook uit de uitstraling van het merk komt deze luxe naar voren, zo zal je bij NIKKIE regelmatig accenten van goud tegenkommen op de kleren. Dit zien we vooral bij de jurken, de jassen zijn over het algemeen toch iets simpeler en egaler. Deze zou je dan ook iedere keer wel kunnen dragen, ze springen er niet uit.

Voor iedere vrouw is er wel weer iets te vinden bij de site van NIKKIE. Goedkoop zijn ze niet, maar af en toe mag je jezelf wel een keer verwennen toch? Door de kleren van NIKKIE is het mogelijk om er voor iedere gelegenheid weer goed bij te lopen, dit draagt dan ook zeker bij aan een prachtige uitstraling. Kijk ook even op de site bij de aanbiedingen, hier staat op dit moment nog best wel wat tussen wat jij kunt dragen deze winter. NIKKIE is een prachtig merk met een goede ambitie, het zal niet lang duren voordat iedereen wel bekend is met het merk.

Author Beautifulness