Met Gents kun je binnenkomen bij je toekomstige schoonouders

Gents is hét nieuwe pakkenmerk van 2018. Het is galant, stijlvol, en er is voor iedereen wel wat bij. Dus ook voor jou. Ik zal eens vertellen hoe het pakkenmerk voor mij heeft bijgedragen aan een betere toekomst.

Gents voor een betere toekomst

Toen Gents mij een betere toekomst gaf, was ik al vijf jaar samen met mijn vriendin. Hoe cliché ook: we ontmoetten elkaar op de middelbare school. Natuurlijk gaat het altijd niet zo romantisch als hoe je het ziet in Amerikaanse romcoms, maar voor ons is het ’t ultieme liefdesverhaal. Beide pukkelig en verliefd begonnen we aan ons avontuur. Nog niet wetende hoe een bijzonder pak daarin verwikkeld kon raken.

Hoe voer je plannen uit?

Vijf jaar later zijn we nog steeds heel gelukkig, en ik vond dat het tijd was voor de volgende stap. Zo traditioneel als ik ben, wilde ik eerst naar mijn toekomstige schoonouders gaan om haar hand te vragen. Dat moest ik goed aanpakken, dus maakte ik plannen. Ik wist dat we een goede klik hadden, dus daar hoefde het niet aan te liggen. Wat een absolute must was, was dat ik er goed uit moest zien. Na wat Googlen kwam ik bij Gents terecht. Een chique pakkenmerk voor iedere (hele speciale) gelegenheid.

Met Gents kwam ik er

Ik bestelde een Gents pak. Het paste meteen perfect. Ik had voor donkerblauw gekozen en een pochet met een bijzonder figuurtje. Een rode roos erbij, ik was klaar om te gaan. Ondanks dat het schitterende Gents pak mijn zelfvertrouwen deed groeien, was ik natuurlijk alsnog enorm zenuwachtig om bij de ouders van mijn vriendin langs te gaan. Toch verzamelde ik al mijn moed, ging erheen en rockte. Hoewel ik het wel had verwacht, voelde het toch heel goed om toestemming te krijgen met de vrouw van mijn dromen te mogen trouwen.

Ook Gents voor de trouwerij

De aanloop naar de trouwerij was al een spannend moment waarbij Gents mij goed heeft geholpen. Schoonouders vragen was misschien nog spannender dan mijn vriendin vragen, wie gelukkig ook ja heeft gezegd. Voor de trouwerij zelf kies ik weer voor een Gents pak, omdat deze eerder al heel erg in de smaak is gevallen. Bij zowel mijn schoonouders, mijn (inmiddels) vrouw, en mijzelf. Dit keer ging ik niet voor donkerblauw, maar voor zwart. Naast mijn vrouw – wie voor wit ging – stond dat als een prachtig geheel. Leren schoenen en een mooie strik maakten het helemaal af. We straalden, en gaan een fantastische toekomst tegemoet.

Author Beautifulness