Buddha to buddha armbanden nog steeds in?

Lifestyle 0 comments

Mode gaat soms zo snel dat het af en toe moeilijk kan zijn om bij te blijven met de trends. Ik kreeg laatst de vraag: ‘’Zijn Buddha to buddha armbanden nog steeds in de mode?” Ik had eerlijk gezegd geen idee! Maar Buddha to buddha armbanden zijn over het algemeen bijzonder tijdloos. Bovendien is sterling zilver (in principe) een stuk smaakvoller dan goud en daarmee langer in de mode dan bijvoorbeeld een gouden kettinkje of een gouden armband.

Te veel om uit te kiezen

Eigenlijk zijn er zo veel verschillende soorten Buddha to buddha armbanden, dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Sommige Buddha to buddha armbanden zijn zelfs geschikt om bedeltjes en dingetjes aan te hangen. Deze zijn dus customizable. Tegelijkertijd zijn er een heleboel verschillende armbanden die bijvoorbeeld een vaste (of ‘open’) sluiting hebben. Ofwel armbanden waarvan het lijkt alsof ze uit één klomp zilver zijn gesmeed. Dat geeft dit type armband een enorm gaaf effect. Daarbij is het ook nog eens erg om verschillende armbanden om te hebben. Dus wanneer je meerdere Buddha to buddha armbanden wil dragen, kan het een goed idee zijn om te combineren met open sluitingen en dichte sluitingen. Dat geeft een gaaf effect.

Buddha to buddha armbanden: tijdloos

De armbanden van Buddha to buddha zijn tijdloos vanwege het design waarmee ze zijn ontworpen. Maar ook zeker vanwege het materiaal dat is gebruikt om de armband te maken. Dat is veelal hoogwaardig sterling zilver. Erg duurzaam dus! De designs van de armbanden komt hoofdzakelijk voort uit de ontwerpen en vormen die vroeger gebruikt werden in de patronen van Indonesisch zilver en filigraan. Het mooie van het merk is dat ze de armbanden laten maken door echte Indonesische (Balinese) ambachtslieden en smeden.

Waar schaf je deze armbanden aan?

Zelf koop ik eigenlijk (bijna) al mijn sieraden en accessoires via Brandfield.nl. Deze webshop bezorgt (bij mij in ieder geval) standaard de volgende dag als je vóór 23.30 uur je bestelling plaatst. Dat is ideaal! Dan kun je gelijk plezier beleven van je nieuwe Buddha to buddha armbanden. Bij Brandfield is het overigens ook mogelijk om je bestelling leuk en stijlvol in te laten pakken en gratis te laten bezorgen. Voor wanneer je een Buddha to buddha armband cadeau wil doen kan het dus ook erg leuk zijn om dit via Brandfield te doen.

Author Beautifulness